Taka sugestia mi się nasuwa w związku z atakami.
Dobrze by było gdyby wszyscy gracze dostali informacje o planowanych działaniach dużo wcześniej niż 48h przed atakiem. Dlaczego?????
Wydaje mi się, że to zwiększyłoby efektywność ataków bo przecież więcej osób może się przyłączyć no i więcej woja itp, itd. same plusy.
Czasami zdarza się, że dojście do gracza który potrzebuje pomocy zajmuje dużo czasu i nie każdy jest na czas poinformowany. Ja mimo najszczerszych chęci nie zawsze mogę się dołączyć ponieważ moje wojsko idzie i idzie i dojdzie po wszystkim.
Wtedy można wprowadzić obowiązkową mobilizację bo każdy gracz jest wstanie dojść do każdego w ciągu tygodnia.
Taka jest moja propozycja.
Czekam na riposty.
pozdrawiam.
O tak 2 dni wczesniej to bybylo by wskazane, ale wiesz jak ida katapulty to po 2 dniach moze nie byc nic z wioski:). Przypomnima jeszcze raz ze bardzo wazne sa mury i pojemnosc spichlerza do deffa bo bez tego naprawde szkoda wojska...
Jak na razie to jesteśmy mało zgrani. Ja też bym chętnie pomógł bo na razie mam spokój no i wojsko mi się rozwija. Czekam tylko na sygnały, których jak na razie jest jak na lekarstwo a osób w sojuszu 24.
dołączam się do jagiellona.
hmm... no widze, ze jest to mocny sojusz.. wiec w jakims stopniu bedziemyczuli sie bezpieczniejsi.. widze, ze maja juz odlamy, mozliwe, iż jeden wiecej im nie zaszkodzi : teraz tylko zalezy od głównych członków sojuszu... musicie ich trochę zamanipulować